STÄNG ✕
Kontakt
Tack för att du visar intresse, fyll i informationen nedan eller prova ring på: 070-248 86 80. info@camillasilver.se Inbetalning till kurser sker på: BG:5292-4909 Silverkällan.

Tack! Vi har nu tagit emot ditt meddelande!

Ojoj. Något blev visst fel när du skulle skicka.

Sakta och slingrande

Camilla Silver
|
|
Aug 2, 2016

Sakta och slingrande

Sakta och slingrande kommer den till mig, stillheten. Som varm olja, mjuk men bestämd närmar den sitt mål.Jag välkomnar stillheten med en vördnadsfull, försiktig nick. 

Som jag längtat och väntat. 

Mitt hjärta behövde bara komma till ro först, befästa sin permanenta boning i mitt bröst. 

Stillheten är så påtaglig, varm och självklar. Mitt seende vänder sig inåt till den delen i mig som aldrig ändras. Som ALLTID är gudomligt ljus och kärlek och en sann visdom. 

En outtömlig källa av glädje och lugn. 

Jag skapar utrymme, tid och medvetenhet att vandra på jorden i kärlek till mig själv och allt som är, för vi är ett. Stillheten läker och ger mig vila från mitt lilla jag som klamrar sig fast vid min sida. 

Jag lyfter upp det lilla osäkra barnet, vyssar och viskar;Allt är bra! Allt är kärlek! Var i ditt inre ljus av trygghet, där inga rädslor existerar. 

Jag andas in mod, jag andas ut och landar i mig själv, mitt ljus. I mellanrummet innan nästa andetag där finns den totala stillheten. Jag vilar där, min själ får ro, i den gudomliga oföränderliga medvetenheten som är Jag och du och alla kännande varelser.

Camilla Silver
Har under 19 år undervisat grupper inom meditation, stresshantering och personlig utveckling och de senaste 15 åren även undervisat i yoga.

Senaste texter

Boka en kurs eller workshop?
Kontakta mig