STÄNG ✕
Kontakt
Tack för att du visar intresse, fyll i informationen nedan eller prova ring på: 070-248 86 80. info@camillasilver.se Inbetalning till kurser sker på: BG:5292-4909 Silverkällan.

Tack! Vi har nu tagit emot ditt meddelande!

Ojoj. Något blev visst fel när du skulle skicka.

Som vackra blomblad

Camilla Silver
|
|
Aug 2, 2016

Som vackra blomblad

Som vackra blomblad som faller lämnar mina rädslor. Mina tvivel om min egna duglighet dalar ner till jorden, multnar och transformeras. Det fanns ingen tyngd i tankarna , orden och oron. Fjäderlätt som den illusion de var. 

Bladen faller, jag känner mig naken och så ren, befriad och nära mig själv. När försvaren faller återstår bara kärleken. 

Den villkorslösa kärleken som är jag, du och vi alla. Att beskriva känslan, kärleken får orden att blekna, falla till jorden. Kärleken inom, i hjärtat, är ljus, varm och expanderande… den bänder allt annat, och en total stillhet och klarhet framträder. 

Jag ser mig själv klart som ljuset som ren kärlek!

Camilla Silver
Har under 19 år undervisat grupper inom meditation, stresshantering och personlig utveckling och de senaste 15 åren även undervisat i yoga.

Senaste texter

Boka en kurs eller workshop?
Kontakta mig