STÄNG ✕
Kontakt
Tack för att du visar intresse, fyll i informationen nedan eller prova ring på: 070-248 86 80. info@camillasilver.se Inbetalning till kurser sker på: BG:5292-4909 Silverkällan.

Tack! Vi har nu tagit emot ditt meddelande!

Ojoj. Något blev visst fel när du skulle skicka.

Manlighet

Camilla Silver
|
|
Aug 2, 2016

Manlighet

Det är din egna resa, du står stark i din egna kraft, ensam. Det finns ingen att luta sig mot. Varken som man eller kvinna. Vi är alla på vår egna vandring på jorden, mot att finna kärnan i oss själva. Det finns ingen annan än du som når den platsen. Du får allt stöd du behöver, från oss och från dina medvandrare på jorden.

När du står fullt ut i den krafts blomning är det den maskulina sidan som hamnar i perfekt balans med den feminina. Läk ditt barn, ett barn är ingen man. Ett barn lutar sig mot sina beskyddare och ska så göra. En man har brutit alla trådar och band. Är klar med sin läkning och har inget behov av att gömma sig i sitt lilla barn för bekräftelse och kraft. I din egna kraft finns kärleken, kärleken du så ömsint ger till dig själv och dina de närmaste. Din kvinna är en fri varelse som även hon behöver stå stark i sin kraft för att nå utveckling i denna den tiden.

Tiderna har förändrats min vän, bakåt i tiden fanns behov av starkare band mellan partners. Det är andra tider nu. Själars egna utveckling är viktigare än nånsin. Ta din kraft! Stå stark i samvaro på egna ben av ljus och kärlek. Ni har alla vingar som inte får klippas av en annan människas rädsla, min vän var inte rädd. Du vet ju så starkt i ditt hjärta att vi finns här för dig. Så varför tveka inför din egen duglighet som man. ta upp ditt barn och vyssa, och känn att allt är bra. Lilla pojken kan komma till ro.Och din starka man med sitt svärd av kärlek och ljus får träda fram i sin fulla prakt.

Se den mannen framför dig, som hjälp att manifestera. Våga titta in i din illusion av hjälplöshet min vän. När du tar dom viktiga stegen mot din kraft och mod, kommer du att vara en sann förebild. Bli den klippa du är, i kärlek. Sårbarhet som bärs i ditt hjärta är en enorm styrka och tillgång. Så min vän, luta dig ej mer mot din kvinna. Tyngden blir för stor.

Jag ger dig nu svärdet och dubbar dig till den kärlekskrigare och riddare du är, i största kärlek.

Camilla Silver
Har under 19 år undervisat grupper inom meditation, stresshantering och personlig utveckling och de senaste 15 åren även undervisat i yoga.

Senaste texter

Boka en kurs eller workshop?
Kontakta mig