STÄNG ✕
Kontakt
Tack för att du visar intresse, fyll i informationen nedan eller prova ring på: 070-248 86 80. info@camillasilver.se Inbetalning till kurser sker på: BG:5292-4909 Silverkällan.

Tack! Vi har nu tagit emot ditt meddelande!

Ojoj. Något blev visst fel när du skulle skicka.

Sväva fram

Camilla Silver
|
|
Aug 2, 2016

Sväva fram

Sväva fram på dina drömmars mjuka bädd av rosor. Låt dig lyftas fram helt utan ansträngning, dina intentioner är vindens hand som för dig framåt. 

Tveka inte, våga följa med, medvind är betydligt behagligare. 

Vart leder dina drömmar min vän?

Bilder och tankar som fladdrar förbi på sköra fjärilsvingar är dina drömmars språk. Följ dom, ta in dom i ditt hjärta. Tilliten är manifestationens näring och styrka. 

Det vackra ljuset, ser du det?

Som kristallglitter med guldstoft som vi strör runt dig min kära. Det virvlar så vackert när du rör dina känsliga vingar, skapar magiska mönster och vackra former. Det som kittlar i näsan är guldstoftsvirvlar som vill beröra och öppna dina vackra ögon. När du öppnar dian seende ögon finns bara kärlek, bubblande skratt och en lätthet i bröstet. Blåklockors ljuva klang av visdom, landa i dig själv… och du hör… och känner doften av dagg. 

Allt är rent, nytt och avskalat. Dörren står öppen nu… vi väntar på att du ska kliva in. I största kärlek.

Camilla Silver
Har under 19 år undervisat grupper inom meditation, stresshantering och personlig utveckling och de senaste 15 åren även undervisat i yoga.

Senaste texter

Boka en kurs eller workshop?
Kontakta mig